OM OS

Indehaver

Ulrik Westrup

Center for Veterinær Billediagnostik ejes og drives af specialdyrlæge Ulrik Westrup.

Ulrik er Cand. Med. Vet. fra Den Kongelige Veterinær-og Landbohøjskole i 1994. Efter en årrække i klinisk praksis, blandt andre Varde Dyrehospital, Dahlgaards Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og Helsingborg Dyrehospital, valgte Ulrik at specialisere sig indenfor klinisk billeddiagnostik.  Dette dels ved etableringen af Westrup Vet. Consulting, som indeholdt en udkørende ultralydsservice til praktiserende dyrlæger, og dels ved at introducere veterinær MRI scanning i Danmark. Sideløbende med sit arbejde i den mobile klinik var Ulrik i 2008-2020 tilknyttet Københavns Universitets Institut for Klinisk Veterinærmedicin som billeddiagnostiker, herunder som recident indenfor det Europæiske billeddiagnostiske college. I 2020 erhvervede Ulrik titlen som Specialdyrlæge i Veterinær Billeddiagnostik. Siden 2020 har Ulrik været eksternt tilknyttet universitetet blandt andet som censor og underviser på Masterkurser.

Med etableringen af Center for Veterinær Billeddiagnostik er Ulriks mangeårige ambition og drøm om at skabe et unikt veterinært billeddiagnostisk center, der kan afhjælpe praktiserende dyrlæger med avanceret billeddiagnostik, blevet en realitet.

Centerleder

Lene Buelund

Lene Buelund er Cand. Med. Vet. fra Den Kongelige Veterinær-og Landbohøjskole i 2003. Efter en periode i privat praksis vendte Lene tilbage til Den Kongelige Veterinær-og Landbohøjskole, nu Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, først som klinikveterinær, dernæst som anæstesi-/narkoseansvarlig og siden 2006 specialiseret indenfor veterinær billeddiagnostik først med en Ph.d. afhandling inden for CT scanning og sidenhen som videnskabelig medarbejder. Senest har Lene siden 2016 været Lektor i Veterinær Billeddiagnostik ved Institut for Klinisk Veterinærmedicin, en stilling, hun har orlov fra i 2023, hvormed hun kan være tilknyttet Center for Veterinær Billediagnostik.

Klinikansvarlig

Malene

Malene er Klinikansvarlig. Malene er efter en årrække på dyreklinikker i Storkøbenhavn blevet ansat på Center for Veterinær Billediagnostik.

Her spiller hun en vigtig rolle i at få vores hverdag til at hænge sammen, og hun sørger for at afhjælpe mange af de spørgsmål, man har som ejer til en patient, som skal undersøges på centeret. Malene er hende, der har det overordnede overblik over dagens program, og som binder enheden sammen.